Weh Mamat!

Assalamualaikum,


Weh mamat! Kau ni copy-dog ke hape hah? Ape yg aku tulis dalam belog aku ni banyak yang kau ciplak ayat aku kan? Tauulh kau ni peminat setia belog aku tp takpayah lah sampai ayat aku pun nak ciplak. Coyy! Ayat aku ni bukannya best pun, yang kau ciplak tu apehal? Tak kreatif langsung lah kau ni! Aku yg tk kreatif ni pun kreatif sikit jelah dr kau der -.-''


Okay ayat atas dituju khas buat someone. Sape makan petai, dia lah yang bau mulut dia busuk. Coyy! Saya rela awak tak jadi peminat blog ni drpd awak dok copypaste words dr blog saya. Terima kasih♥




KBye :)



Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

9 Mei 2011 :)

Assalamualaikum,


Hi, ape istimewanya 9 Mei ni sampai Emy nak buat post pasal terikh ni? Istimewa utk gadis yg bernama Nur Akma Asyifa Dia birthday girl okay on this date, haha. Mesti dia tgh senyum senyum kambing bace post ni, kan awak kan? :p


Akma antara member terawal Emy time pindah ke Sepang. And dia ni dah dicop as kawan baik saya. Tak pecaye? Tgk kat dahi dia ade cop 'Saya kawan baik Amelia' bhahahahahaha. Joke joke.


Dia banyak tolong Emy dalam study, thx a lot buddy! Hee, tak rugi kawan dgn dia tau. Dahlah baik, cantik, suka ajar loghat kedah dia hihi. Rinduuuuu :') after this mesti susah dah nak jumpa si dia yg tersayang ni.










So ni lah pic saya dengan dia Kbye!




p/s: Awak, happy birthday! Jangan lupakan friendship kita ya walaupun kita berjauhan? I love you :')



Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

Selamat Hari Ibu!







Assalamualaikum,


Tu tu, nampak tk gambar yg kat atas tu? Korang rse sape tu? Ofcourse lah my ibu tercinta. Semua buat post sempena mother's day so Emy pun nak juga. Jeles tau! Bhahahahahahahaha. Okay penat gelak.


Semalam, 8Feb, korang tau ke ade ape?


Sure lah korang tau kan? Kalau tktau tu tktaulah ape nak jadi. Mother's day lah weh! Tapi saya tk celebrate pun, ckuplah takat wish. Hihi, pitih tadok. Mak saya terpkse lah tunggu saya kje nanti baru lah mampu nak belikan hadiah or ape ape jelah. Hee :D


So mak, muka ke muka akak dah wish. Ni wish dalam belog pulak,
 Happy Mother's Day yo! I love you! You're the best mom in the world! Gonna miss you a lot, after this dh tkdpt dduk bawah ketiak mak lagi huhu ♥♥


Sekian, KBye :)


Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh