Weh Mamat!

Assalamualaikum,


Weh mamat! Kau ni copy-dog ke hape hah? Ape yg aku tulis dalam belog aku ni banyak yang kau ciplak ayat aku kan? Tauulh kau ni peminat setia belog aku tp takpayah lah sampai ayat aku pun nak ciplak. Coyy! Ayat aku ni bukannya best pun, yang kau ciplak tu apehal? Tak kreatif langsung lah kau ni! Aku yg tk kreatif ni pun kreatif sikit jelah dr kau der -.-''


Okay ayat atas dituju khas buat someone. Sape makan petai, dia lah yang bau mulut dia busuk. Coyy! Saya rela awak tak jadi peminat blog ni drpd awak dok copypaste words dr blog saya. Terima kasih♥




KBye :)



Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh