Selamat Hari Ibu!







Assalamualaikum,


Tu tu, nampak tk gambar yg kat atas tu? Korang rse sape tu? Ofcourse lah my ibu tercinta. Semua buat post sempena mother's day so Emy pun nak juga. Jeles tau! Bhahahahahahahaha. Okay penat gelak.


Semalam, 8Feb, korang tau ke ade ape?


Sure lah korang tau kan? Kalau tktau tu tktaulah ape nak jadi. Mother's day lah weh! Tapi saya tk celebrate pun, ckuplah takat wish. Hihi, pitih tadok. Mak saya terpkse lah tunggu saya kje nanti baru lah mampu nak belikan hadiah or ape ape jelah. Hee :D


So mak, muka ke muka akak dah wish. Ni wish dalam belog pulak,
 Happy Mother's Day yo! I love you! You're the best mom in the world! Gonna miss you a lot, after this dh tkdpt dduk bawah ketiak mak lagi huhu ♥♥


Sekian, KBye :)


Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh