9 Mei 2011 :)

Assalamualaikum,


Hi, ape istimewanya 9 Mei ni sampai Emy nak buat post pasal terikh ni? Istimewa utk gadis yg bernama Nur Akma Asyifa Dia birthday girl okay on this date, haha. Mesti dia tgh senyum senyum kambing bace post ni, kan awak kan? :p


Akma antara member terawal Emy time pindah ke Sepang. And dia ni dah dicop as kawan baik saya. Tak pecaye? Tgk kat dahi dia ade cop 'Saya kawan baik Amelia' bhahahahahaha. Joke joke.


Dia banyak tolong Emy dalam study, thx a lot buddy! Hee, tak rugi kawan dgn dia tau. Dahlah baik, cantik, suka ajar loghat kedah dia hihi. Rinduuuuu :') after this mesti susah dah nak jumpa si dia yg tersayang ni.










So ni lah pic saya dengan dia Kbye!




p/s: Awak, happy birthday! Jangan lupakan friendship kita ya walaupun kita berjauhan? I love you :')



Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh