Post baru post baru.

Assalamualaikum yo everybody :)




Ha ni sume Cik Syahira punye keje lah ni cakap Emy tk update belog. Haha yelah yelah saya update lah ni nnti hilang peminat susah i haha. Okay stret tu de point, nak cerita pasal ape sebenarnya ni?


Okay meh lah, ramai yg kecoh pasal UPU so Emy pon join lah duakaki.


Semakan Keputusan Permohonan Kemasukan ke IPTA Sesi Akademik 2011/2012
Program Pengajian Lepasan SPM/Setaraf
NO. KAD PENGENALAN / MYKAD : 93031610****
NAMA : AMELIA BINTI MUHAMAD TEH
TAHNIAH!
Anda telah berjaya ditawarkan program pengajian seperti berikut :
E2220 - DIPLOMA PENGAJIAN PERNIAGAAN
UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA (UiTM)

Okay ni yg Emy dapat. Nak tauu dapat kampus mane? Dkat Machang Kelantan weh, kecek klate loh ambo pah ni. Haha, but dengan suka citanyaa, Emy tolak tawaran ni.


Reason-sebab saya nak masuk Kolej Matrikulasi Perak-




Untuk kwn kwn yg dapat best best tu, congrats! Korang sangat pandai, jeles! Haha fr yg tk dapat tu, amik lah tempat Emy :) walaupun orang cakap 'Eh, matriks tak bagus jgn masuk!' tp belum cuba belum tauuu kan? Huhu.




Abeslah boyfie saya kene tinggal kt bumi selangor sorang sorang huhu, a long-distance relationship♥ Tkpa, asalkan awak setia saya pun setia :)




Oh, done! KBye :)



Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

2 comments:

Fauzan,Hidayah said...

from hidayah.

hey makcikk!
anda dpt offer sme lah dgn boyfie sye.
but dye pon tolak offer tu.ngehehehe.
so,kt perak nnti jgn notty notty tahu??
byk ler kwan kaw kt sne nnti yea emy??
take care of makcikk dnie dgn makcikk ekyn 4 me taw.;)

ameliamuhamadteh said...

Okay makcik Dayah , awak pun tke care kt Sarawak . Makan Mi Kolok bnyk bnyk hihi . Awak pun jgn notty notty setia gn Fauzan awak tuu :) saranghae

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh