Confirm pergi :D





*click pada gambar untuk tumbesaran sel gambar*






Assalamualaikum,


Hai korang, nampak tak yg kat atas tu? Wohooo Emy dpt matriks Perak babe, alhamdulillah. Nak pegi! Eksaited ni hee,  ble pk pk balik nak tergelak pun ade.


Oh knp?


Sebabnyaaaa, mcm Emy sorg je yg confirm pegi. Yg lain taknaklah, tk confirm lah. Yelah korang, saya ni tak sepandai korang. Nak tggu UPU tu, entah diploma tu saya layak ke tak so better saya amik matriks kan :) so saya confirm pegi!


Anyone? Yg dapat Perak jugak share share lah ya, yg dapat tempat lain pun same yaaa. Emy eksaited teruja tahap gaban dah ni weh.


Kbye semua!



p/s: Sape sape yg dapat Kolej Matrikulasi Perak, jumpa you alls di sana



Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh