Makan angin kat Sarawak

Assalamualaikum,




Hi, dah berhabuk dh belog ni. Lama gila i tk update weh, busy memanjang! HAHA, nak tau ke busy kenape? Korang tk tnye pun Emy tetap nk share lah, almaklumlah ni kan belog i so suka hati i lah nk tulis ape. Ceh, GEDIK! Haha, okay enuff merepek ni sume. Terus pada titik, Emy nak cite pasal kt Sarawak lah ni :)


Okay ade yg suruh Emy upload pic kt Sarawak. Korang tak suruh pun -.-'' Daaaaa, korang bknnya tau Emy g holss kt Sarawak pun. Dah lh bkn musim cuti sekolah kan.




Ni lah makanan yg Emy makan dlm tiga hari berturut turut kt sane.. Ni hah, mi kolok. Femes lah kt sane, sampai kan mane mane tempat persinggahan utk makan je ade mi kolok.




Hi, welcome to Sarawak :D




Cakk!





Serupa tapi berbeza.





Tak sah pegi Sarawak kalau tk bergambar gn kucing kucing ni :)





Bai Sarawak, sayonara!



So korang jeles tak jeles tak? HAHA jeles pebendanya, pegi Sarawak je pun bknnya Australia ke. HAHA Sarawak pun best okay! Mat mat kt Sarawak kacak hensem weh, tk cye pegi lah sndiri mengusha hee.

Oh btw ramai yg tanye, 'Emy, kau pegi Sarawak buat ape? Pegi mengundi ke?' HAHA ni Emy nak bagitauuu. Bukan mengundi tapi makan angin okay! *marah kunun* HAHA, okaylh. Tu je yg Emy nak share byebye.


Sekian ♥♥


Muhammad Hairy, saya tak curang kat sana ya awak. Betul, tak tipu :)




Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

2 comments:

anis razali said...

kak emy, knpa mata kak emy nmpk SEPET ha? :P
btw, Comel:D

ameliamuhamadteh said...

Mane ade sepet lah anis (:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh