Sorry lambat nak kecoh kecoh :p

Assalamualaikum,






Hoi hoi yaa hoi *ala ala cerita P Ramlee* hee, act semua org dah tauu results SPM 2010 keluar bila kan. But ape lah salahnya Emy nak kecoh kecoh jugaaa :p


Nak gk share dgn korang kann, sbb i'm one of the SPM Candidates in year 2010 :) so same jgklah dgn korang yg berteka teki bila results keluar. Ceh dh mcm contest lah plk bunyiknya =.=






So keputusan SPM 2010 keluar 23 Mac 2010. Tak caye ke? Meh meh tengok :)






*Click pada gambar utk tumbesaran sel gambar anda :)






Or ade yg nak argue lagi? Hah yelah, tekan lah sini kalau tak pecaye sgt cakap si Amelia Muhamad Teh ni kan :p Haha lantak korang lah nak pecaye ke tak HAHA :D




Okaylah, cukup lah Emy merapu merepek membebel utk post kali ni. Adiosss ;)

















Sekian, tamat cerita





Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh