Can i have a new eyeglass? Hee

Assalamualaikum,


Haihaihai, korang tauu tak Emy ni act rabun tau. Cme dah lame tak pakai spek lah en sbb my mom tk bagi pakai spek. Alasannya, macam makcik makcik. Oh yeahh =.= so berContact Lens lah saya :)


Next week my mom nak pegi Jakarta, Indonesia. So Emy merayu lah mintak mak belikan spek baru utk Emt kt sane sbb harga kat sane jauh lagi murah dr kat Malaysia. And Emy dah try banyak spek kat kedai kedai spek kat sini. Tapi kebanyakan yg Emy nak tk sesuai dgn muke Emy sendiri erk =.=




Antare spek yg Emy tgok cm cantik je kan *taktau sesuai ke tak gn muka ni*


Ni first choice, okay ke hah?




Takut bile pakai macam too big fr my face plk kan ?



Second choice plk :)








Hah, yg ni plk cantik tapi macam too square fr my face. Agaknya lah kan =.=


My third choice yo :)




Smart en warna spek ni :) tapi sesuai ke dgn my skin tone? Err, pening pening.



Next choice :)








Ni pun cantik juga lah kan :) boleh lah.


Tapi antare semua ni, my fav yg niii :)



Cantik kan? Vely vely smart meh :)



Tapi kesimpulannya, semua ni lebih kurang je bntuknya. 







So I hope my mom dapat belikan yg smart and cantiklah kan fr daughter dia yg dh malas malas sgt nk pakai contact lens. Yelah after this nk kene drive plk so i need Eyeglass so desperately :p 



Oh lupe pulak. These pics Emy dapat dari sini okay :)






Okaylah tu je yg Emy nak merapu dalam post ni. Byebye :)





Sekian ♥♥ 






Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh