Danke :)

Assalamualaikum wbt,






16 March 1993.





Okay now Emy nak tanye, korang tau tak ape istimewanya tarikh ni?






Hah?? ..................... Ape?





HAHA, act nothing pun. Jangan pikir yang bukan bukan eh korang :p bukan peristiwa hitam punya tarikh wokeh. Cuma tarikh ni lah Amelia Muhamad Teh dilahirkan. 








Oh, yeke? Sape Amelia Muhamad Teh tu?






Iyalah weh :D hehe saya lah orangnyaaaaa *bangga*



Alhamdulillah dah masuk 18tahun dah Amelia ni ya, besar dah. Dah boleh kawen dah. Kawen? Oh nooooo! Too young lah weh  












So Emy nak ucapkan Danke fr everybody yg wish fr my birthday. Without facebook, Emy tkkn dapat birthday wishes yg berlambak tu kan? Hee  guys girls, Danke 







Danke? Ape tuuuu?


Hee, danke tu terima kasih dalam bahasa German. Saje main kat sini :) and jumpa word ni pulak. Macam best so i guna lah kan. That's all guys girls.








And on 16 March yg bru je berlalu dua hari lepas Emy hangout dgn member member pegi Times Square. Tercengang cengang macam org kampung la kan. HOHO, almaklumlah org ulu sepang datang TS weh :p dah macam rusa masuk kampung dah *ntah betul ke tak peribahasa aku ni *








Thanks kawan kawan     walaupun kita berpecah dan tidak sehaluan time ni.*background music sedih*



Knp? Lain kalilah Emy story mory, ni rahsia antara kawan kawan je. Kankankan?


Okaylah, dah abes huruf dah utk harini. Salam.








Sekian



Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh