Penat tahap gaban dah ni.

Assalamualaikum,


Heyyawwww, wht's up karipap berasap? Haha, Emy penat lah wehhh *muka penat* Apehal?


_______________Apehal weh? Apehal kau penat ni Amelia?_______

Kecoh! Org lain pn penat juga pftt =.=

____________________

__





________________Suka hati i lah! *muka annoying* haha, merepek!_____



So, knp Emy penat? Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ni nak heboh satu dunia ni. Penat belajar driving lah weh =.= Penat tau tak?! Lenguh lengan ni, tp nk dpt lesen P punya pasal. Penat pun tkpa heee :D *cuba buat muka comel*



Haha, act harini dah pandai buat parking, tiga penjuru and bukit! Baru je drive kt jlnraya. What the heck? Haha



_____________Kecoh ah lu minah! Org lain pun blaja driving gk, bkannya kau sorg je____




Tett, enough enough! Dah dah lah tu merepek. Be serious! Okay,blaja driving on 1st of March, 2nd of March, 3rd of March, 8th and 9th of March. Oh yeah =.=


_____________


______Err, test JPJ pulaa. Bila eh? Tettttt_____________




The next day, 10th of March! Omg, kawan kawan! Doakan Emy lulus yaaaaaa :)

Sekian, byebye

Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh