WLC Imissyou duh :')

Assalamualaikum,


Hai, erkk _________________________ WLC? Apa tu? ____________


Num plate kereta ke ape hah? Haha, act WLC ni nama gang Emy in form 4 and form 5. Oh yeahhhh :D Tapi kannnn, mana dtgnyaa WLC tu?

__________________________ Tettttt! Haha ___________________




Rahsia lah weh !______________________________ Haha, act takdalah rahsia sgt pun. 



WlC tu maksudnyaaaa, Wak Luuuuu Crew :p sebabnyaa ? Sebab kami suka gunakan ayat 'Wak Luu' tu kut, ntahlah. I'm not sure about it *semuanya kena tanya org yg reka nama ni lah kan* Hehe, now nak perkenalkan anggota kelab ni *buat muka bangga* :D



From left, me *muka happy*, Akma Asyifa Othman (budak pandai dlm kelas), Izzati Farhah (teman bergosip) and lastly Noor Hanisah (sama pintar mcm Akma)




Okay, tu perempuan shj. Ada lagi tiga org, lelaki :) but tak jmpa lak gambar dorang bertiga. 


__________________________

Ni lah kami :)





From left, Adfique, Noor Hanisah, Izzati Farhah, me *ignore my ugly face*, Akma Asyifa, Amzar dan juga Faidhi *ignorekan mereka dibelakang juga*




Rindu hari hari persekolahan dgn dorang.*dorang rindu aku ke tak eh* Hee, setiap kali dtg sekolah je open table fr bergosip. Best woooooo *muka teruja* Hopefully dpt together balik dgn dorang after this. So okay lah, malas nak cerita pnjg pnjg.



'But korang, aku rindu korang duh' :')


Done, byebye. Sekian :)








Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh