Macam naik unta? Err =.=

Assalamualaikum yo,


Muahahahahaha, hepy sgtsgt ni woo sebab lulus JPJ test . Yeehaaaaaaaaaaaaa! *terlompat lompat* terima kasih Abang JPJ sebab luluskan Amelia Muhamad Teh :D

Okay, act nervous sgtsgt nak amik test ni. Sampai malam td asyik terjage jaa. Jadi burung hantu lah weh *buat muka burung hantu* Haha . Tiba hari test lak, jeng jeng jeng *muka saspen*




_____________


_____________Now nak story mory about my test :D __________________________









Pagi ni kann.....










Breakfast pun tak lalu lah weh, rasa nak terberak semua ada lah haih. Sampai je kat institut memandu tu, amik nombor giliran semua and tunggu turn lah kan. Emy dpt nombor 63. Pehhhhhhh jauh betul tercampak. Then tiba turn Emy fr bukit, parking, and tiga penjuru tu kan, Emy pun buat dengan bersungguh sungguhnya kan. Hah, nampak tk muka bersungguh sungguh ni :p 







Tapi kan, apa result dia eh?..






Jeng jeng jeng *tambah unsur saspen kat sini*








Alhamdulillah ya Allah, Emy lulus dengan jayanyaaaaaa :D then tggu turn fr test jalanraya lah pulak kan. Ada lah sorang kakak ni. Ni conversation antare Emy gn kakak tuu :)


Kakak tu(nama tktau :p) : Akak suke lh tgok adek bwk kereta td. Cool, tenang, rileks je. Adek tak cuak pun kan *dgn senyuman berseri seri*
Emy: Hah? Yeke? Ya Allah kak weh, dlm hati ni Allah je lah tau betapa cuak sampai nk terberak dh sye ni :p











Okay enough cte bout kakak tu and me. Lama menunggu, sampai lah giliran Amelia Muhamad Teh ni nk test JPJ kan. Muahahahahaha :D





Before naik dh intai dulu dh name pegawai JPJ tu. Kut kut bukan Islam kan, nak bagi salam ni*igt pesan ayah* Mmg bkn Islam pun, nama dia Henry. Buat lah lima perkara and blablabla kan.





Haih *muka kecewa*


Knp kecewa? Sbbnyaaaaaaaaaaaaaaaa, awal awal lagi Emy dh mati enjin woooooo. 



Sadis.... Kankankan? Haha, okay. Emy bwk mmglah tak okay kan, tersenggut senggut kan. Dah sampai kat end point tu kan.








__________________Kan kan kan ______________


Si abg JPJ tu pun bagi komen, alaaa yg macam dlm AF tu hehe :p


Abg JPJ: Clutch awk tak mahir lagi lh, tersenggut senggut macam naik unta. Sikit lagi saya nak muntah, nasib baik pagi td tak breakfast.
Emy: Hehe, okay. Terima kasih Encik. *buat muka innocent tapi dlm hati ni Tuhan je lah tauuu*



Ingat kan dah failed dah td, lulus rupanya. Alhamdulillah lah, unta pun unta lah. Jnji lulus :) Okay tu jelah perjalanan test JPJ harini. After lulus, terus call ayah suruh jemput*nada gembira* :D



Okay okay, abes dh. Byebyebye :)



Sekian ♥









Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh