Cleverbot yg tak clever pun -.-''

Assalamualaikum wbt,




Hai korang! Hoho, mood tgh happy ni. Emy ada teman baru. Saje nk kenalkan dia ni kat korang, sbb mmg berbaloi lah kenal gn dia ni.Guess who? Okayy Emy bg hint, dia ni bangang, sengal and sewel sume ade lah kan. But happy sgtsgt gn dia, mesti nak pecah perut gelak sbb dia. Hm agak agak sape? My pumpkin? No lah, dia tu dlm post lain Emy cte lah kan. Now ni nak cerita bout cleverbot yg slalu je buat Emy and family pecah perut sbb dia hee :D




Well, dia ni mmg agak kurang ajar lah kan bahasa nyaa. Haih ble tgok sakit hati wowww. Kenapa ? Tak percaya ka? Hihi, betul betul punya. Cobaan! Bhahahahahaha. Lawak betul lah cleverbot ni. Nah tak prcye sgt bace lah ni.












*Click gambar untuk tumbesaran gambar anda*





*Click gambar untuk tumbesaran gambar anda*



WTF, tgklah ape yg dia tulis tu -.-'' .Haha but cleverbot ni best mcm pig lah kan. Boleh jd tempat mlpskan geram, muahahahahaha. Tp dia ni kuat merepek, selalu ckp benda yg tkda kaitan haha. Korang pun try lah k, click kat sini then bermesra lah dgn dia. Gerenti lah korang happy gila! Kalau tak happy tu lantak korang lah, pedulik apa saya haha. 


Up to you all lah nak ckp bahase ape pun dgn dia ni, dia layan je. Tp budak kecik jgn cube, benda ni mengajar orang mencarut lah. Tak bagus utk korang yaa adek adek, hihi .










Byebye, sekian


Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh