Pening pening lalat =.=

Assalamualaikum,


Heiyaaaw, apa pendapat korang about my blog? New look meh, penat edit tuuu *maaf over pula* Okay, so wht do you think? Hmmm *thinking*




____________________ Err, boring? ______________ Or buruk?_____

__________ ______________







_____________ Too girly eh? ______ Ke geli? Haha :p

Yeah, i loikeeeee *gedik gedik* bhahahaha :p Tapi i suka, nak buat mcm mana. Kan ? Hehe :) 


Act rajin sgt edit belog ni sebabnya, byk sgt masa terluang. Hoho, since Emy tk contact dia *just for awhile, perang dunia ke berape tah* so Emy spend lah masa on my blog. Err perlu ke cerita semua ni =.=



Yup, my blog taklah selawa korang punya but Emy puas hati lah dgn hasilnyaa. Sgtsgt memuaskan hati *angguk dgn senyuman sampai ke telinga* Haha merepek jaaa :p Now tgh piki

________________________________

____

'Nak tambah apa lagi ek? Garam? Gula? Apa lagi yg tk cukup eh?'

Erk =.= biasalah manusia kan. Tak pernah bersyukur dgn apa yg dah ada. Haha including me lah kan *dah merepek pulak dah*

So, wahai pembaca! Silalah bagi pendapat bout my blog punya new look ni . Okay peeps?



Sekian, byebye 




Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh