Stairway to Heaven ♥

Assalamualaikum,

 Ehemehem *adjust suara bhahahahaha :P macam nk menyanyi jaaa. 

Okay now nk kecoh about cerita yang Emy tgh follow.




______________


___




__________ Apakah? 


____




Stairway to Heaven lah! Act, cerita ni dah lama sgt dah. Pernah tayang time tinggal kt Shah Alam lagi *rindurindu. Tapi tk pernah ada peluang nak follow cerita ni time tu. Selalu missed kan :(

Baru baru ni mak belikan cd drama ni. Happy gilaaa lh kan*bukan menjadi gila. Balik je dr Alamanda, terus pasang cerita ni. Mak aih, ada 20 cd. Gila babeng! But tkpalah, demi Kwon Sang Woo*betul ke tak eh ejaan ni :D*tayang besi.

*Thank you Mak, sebab belikan drama ni :) lepas ni for sure ayah pula yg follow drama ni kan :P tgok smpai demam! Kesian ayah ;)

Tapi yang paling penting, kesian kt hero Emy lah sebab selalu mengalah dgn cerita korea yang Emy tgok. Haha, padan lah muka dia kan :P Okaylah, nak habiskan dua puluh cd tuuu! *semangat! Haha, jangan ganggu kawan kawan.

Sekian, bye! :)

Btw, bila results SPM 2010 keluar ni? Macam macam tarikh dah Emy dengar, taktau nk percaya mana satu. Bilakah? =.=



Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh