I'm so sorry .

Assalamualaikum, 


Heii. Time Emy nak taip utk post ni terfikir pula soalan ni. Apa korang rasa kalau buah hati korang merajuk sbb salah korang sendiri? Sedih? Kecewa? Nak mati? Haha, Emy rasa semua ni plus marahkn diri sendiri sbb tk dpt jd yg terbaik utk si dia. Plus apa yg korang rasa korang gaduh bila lagi beberape hari korang nk couple or annivrsary or whatever lah kan. Apa perasaan korang eh? Hm, mcm tu lah perasaan Emy.



Well, honestly Emy dan Sonny dh jadi macam ni lah kut.

But no matter wht, i'll try to win his heart. Sebabnyaaaa, sayangkan dia lah! Dah tentu kan :) so Sonny, i'm so sorry yaaa. I know i was wrong. Promise after this takkan buat macam tu lagi. Hee sorry ya Sayang.



I'm sorry :')

Hope dia maafkan lah ya, Amin. I LOVE YOU! 

Sekian, bye :)


Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh