Perubahan yang tidak disukai.

Oh, knp anda berubah? Begitu drastik perubahan anda sayangku. Anda tidak lagi seperti dahulu, yg rapat dgn kami. Sering pulang ke rumah. Emy sgtsgt sedih dgn perubahan anda, anda tauuuu? Sebab Emy sgt menyayangi anda. Kehilangan anda pasti sgtsgt menyedihkan. Emy nak sgtsgt anda kekal, di sisi keluarga. Tapi jodoh dan maut semuanya di tgn Yang Maha Esa. But pls, stay longer with this family, my dear. :') Bcoz  I LOVE YOU SO DAMN MUCH!



Act, ceritanya mcm ni. Kami sekeluarga balik kampung ayah in Pahang. Hari Jumaat lepas, tk igtlah datenyaaa. But yg pasti time cuti Chinese New Year. Mmg kitorang lambai tgn kt dia, but dia menjeling mcm tu jeh. Hampeh! Haha, esoknya tu balik. Si dia ni mmg tk balik langsung lah kan. Sombong tahap gaban lah dia ni. Susahnya lah nak pujuk si dia yg tersayang ni seekor. Haih, okaylah. Hopefully after ni dia okay lah ya. Amin :') imy lah busuk yang gedikoh siapa ya yg saya maksudkn? My kucing yg gedik lah ofcourse, Gobby hee. Or yg Emy selalu pnggil bubu, boo, bieee. Tu semuanya pasal Gobby :)







Here's my gedik, haha*curi pic from my lil sis

Sekian 
Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh