Deleting unneeded post :)

Assalamualaikum


Harini. Sempena 1 February 2011, Emy buat dua post in a day. Haha, ni semua gara gara post Emy yg sebelum ni. Ape eh? Yang kes kutuk mengutuk tu lah hee. Atas sebab sebab yg tertentu Emy kene lah delete. Isk isk, sedih rasa nya haha. Ni semua sbb my Love yg pujuk suruh delete. Kalau tak, sampai mampos pun Emy tk delete. Dear Love thx okay, I Love You BOO :)


I Love You Sonny :)


Boo Emy cakap, 'Delete lah sayang, tak baik buruk buruk kan org yg dah sememangnya buruk' woot woot hot meh my bubu. Haha, she's beautiful lah bubu. Much much beautiful than me. Tak buruk pun :) btw, let her be. Dgn life dia, moga moga bahagia lah dia tu ya. Amin. Hee, sorry sebab all my words in my older post before ni sgtsgt melampau. Okay done.


Sekian, bye :)
Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh