Contest contest ! :)

Assalamualaikum, hey guys girls. Baru baru ni syera tagged Emy and dia shout 'anda di tag' oh yeah. Thanks a lot babe. Ape bendanya tu? Haha, rupa rupa dia ajak Emy join contest ni. So korang, join saje lah k :)


Contest Kami Pose Comey

So ni lah syarat penyertaannya :

~macam biasa korang kenalah follow blog ni dulu tp kalau tak nak follow pon takpe. Taknak paksa-paksa, tapi susahlah bila update nanti. So,lebih baik followlah

~taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda dan link kan ke blog ini!!

~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri, gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA. Pose anda bebas.

~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..
CONTOH:::saya join sebab suka_suki jee...

~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye.

~mencari seorang pemenang:hadiah berupa handset Apple iphone




OR

RM100 +TOPUP 50...

(law menang pilih salah 1 je hadiah k)



~tarikh tutup 25 feb 2011

So then, yg buat Emy lama sgtsgt nak join contest ni sbb ni lah. Gelabah cari gambar dgn member member semua. At last jumpa yg ni, but taklah segempak gambar orang lain hee. Tapi still boleh menang juga, insyaAllah :)


*saya join sebab saya perlukan handphone baru dan saya nak Apple iphone yg menjadi rebutan 
peserta contest ini.


Tag kepada mereka


Done! Dan ditagged juga kepada penganjur contest ini.


Hopefully menang lah yaa hikhik.

Sekian:)



Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

4 comments:

amny.. said...

thnx join..;))

best of luck k...:DD

amni folo sini..

ameliamuhamadteh said...

Wlc Amny , and thx :D

sitihajaraqilah said...

alah my dear . I dont have gambar yg cool lah ;(

ameliamuhamadteh said...

Cari lah :) dgn qyla ke hehe

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh