Secreto de amor







*click pd gambar utk tumbesaran gambar anda*

Assalamualaikum,




Okay this is my second post for today. Taktahuu lah knp rajin sgt nk buat post ni. Padahal td chat dgn Umi Nabilah kesayangan saya then dia suruh update belog saya then saya dgn bangganya ckp, 'malas'. HAHA, cakap tk serupa bikin lah weh! Haha ayat ni mesti Umi ade ckp punyalah kalau dia bace post ni. Okay blablabla, enough merepek! Focus point focus point!


Oh ni haaa ade application kt fesbuk ni. So Emy pun check lah secreto de amor of my date of beranak kan. Tu tu yg kat atas tu! And then, blablabla korang blh bace sndiri kan? Haha, mcm majoriti betul je utk Emy hihi. But byk org eropah ya? Yaaaa, i'm one of them! Cehh, no lah! I'M PROUD TO BE MALAYSIAN.






Oh yaaa, bulan ni tak lah best sgt. Emy tertarik kt bulan Disember punya. Sebabnya secreto dia best, lg plk lah Hairy lahir bulan ni kan.Tgklah bwh ni





*click pd gambar utk tumbesaran gambar anda*



But, jeng jeng jeng. Suka mempengaruhi pasangan? Curang dalam percintaan? Mudah menipu dan tidak jujur pd psangan? WTH en?! Fesbuk ni mmg mengarut lah! Aiyyaaaa, my Hairy bukan mcm ni okay! So jgnlah pecaye bnde alah ni. Tak betul pun! Haha, tp utk bln Mac tu betul lah utk Emy hihi. Okay tu jelah, kang Emy tulis pnjg pnjg kang korang bosanG plk kan *G tu sengaje ditokok tmbh dan diperbesarkan*




Okaylah, byebye geng belog!








Sekian.




Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh