Tak payah nak tulis sangat nama Emy tu lah ! -.-''

Okay now cerita psl sorg minah ni. Well sumpah dr mula2 Emy knl dia dh tk suka sgtsgt. Yeah, blog bkn utk kutuk org tp utk org mcm dia mmg patutlah. 'Weh pompuan,  kau tk puas hati apa lg gn aku hah? Kau igt aku suka sgt lah gn nama kau tu! Perasan glamour, urghh. B****. Sumpah aku bnci kau, err i mean nama kau!'


Comel kan Emy mrh? Oh utk si dia, i love my name, Emy! And i hate yours more than everything, THANK YOU :)

Post ni bkn utk tujuan ajak gaduh ya walaupun Emy mmg suka cari gaduh, sbb gaduh tk prnah cari Emy HAHAHA! Apa yg Emy mngarut ni huh -.-'' Post ni hanya utk menunjukkan keTIDAK PUASAN hati Amelia walaupun dlm post si dia yg cantik tu tkda mention pn post tu utk Emy. And yeah, mmg betul org ckp 'Siapa makan cili dia rasa pedasnya' setuju sgtsgt :) tp mmg nampak sgtsgt post tu utk Emy sbb ejaan yg sama and dlm life tht girl, minah mana lg nama Emy yg dia bencikan? SO WHAT! HAHA




HAHAHA okay, BYE !


p/s: Kpd si dia yg tercinta, jika anda TERBACA post ini. Yaaa, post ini mmg utk anda wahai Si Cantik :)
Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh