Bosan tahap gaban

Hei guys , post kali ni Emy nk bgtauu yg Emy bosan sgtsgt. Yelah mne tknyaaaa, mmber mmber lain smua krja lah, pegi PLKN lah, busy lh apa lh. So Emy tk dpt lh nk kluar and dok trperap jeh kt rumah. Macam tkda cita cita je enn. Nk sgt keje, tp mak tk bagi. Yeah, kalau fikir blk, penatlh keje. Baik dduk rmah mndiamkan diri hehe.


But okay lh, at least Emy ada gk lh aktiviti time cuti ni. Main golf, and now amik lesen kereta yeahhhh :D

I can't wait to drive my daddy's car, mummy's car, baais's car, hee. And my own car, of course. Tp kne tggu ada kerja yg bgus and gaji yg mantap lh kannn. Dah berangan dah ni, nk beli kereta yg comel comel je. Dari kecik berangan nk beli kereta ni, Minicooper








'Yeah, Mak Ayah! Nak yg mcm ni boleh tk?' haha berangan jelah kau ni Amelia. Mak pernah cakap, ' Jgn berangan je, ckp nk beli lh kereta idaman lh ape lh tapi study nyaaa tak pn' -.-'' betul tu Mak. Hehe, start lh berusaha! Usaha Tangga Kejayaan kann :)


Haha, InsyaAllah boleh pnyaa lh bwk kereta ni. Aminn ya Allah :) okaylh, dah dah lh tu mngarut kann. Hee, Happy Reading wahai pembaca!











Sekian, byebye :)
Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh