Girls Chilling Day♥

Assalamualaikum,


Hei sorry lambat masukkn smua pic ni kawan kawan. Btw korang tidur kt sini best sgtsgt. Lagi lagi kita calling calling si Ilman and then Fathiah ngorat dia abes abesan lah kan. Rindu rindu :) Hee, best sgtsgt dapat chilling with you girls a day after korang sleepover kt my home sweet home eventhough kt Alamanda je. Now take a look at us♥ huhu *walaupun tk ada gambar berTIGA:(




















Sempat juga cari jam persahabatan, hope berkekalan. Amin :')

 




Yeah korang, after this Emy dtg tempat korang pula. Hopefully tak menyusahkan korang. I LOVE YOU BOTH DAMN MUCH lah Nur Fathiah Amran dan Noor Syafiqah Zapawi! Hope in future, ada jodoh, panjang umur jumpa lah kita lagi. And jgn lupa plan kita kita nak pergi bercuti kat overseas kan? InsyaAllah :)

Sekian ;)


Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh