Golf oh Golf

Oh my, first time dgr kena blaja main golf aku rasa trsgt lh down. Yelah, aku macam tk brpe nk suka sgtlh gn game tuu. Macam bosan je kan, kita kne ikut je mne bola kita pegi then pkul. Haha, sorry ayah! :P







At last, aku trsgt sgt lh suka gn prmainan ni. Thx to Uncle Dino sbb sudi ajar aku smpai ke tahap ni. Haha yeaahhh! Eventhough bru je bbrpe lesson gn uncle tu, tp mcm mcm yg aku blaja dr dia. Sgtsgt best okay! Oh golf, i'm currently in love with you. 

p/s: Sorry guys, gmba aku main golf akan diupload di lain hari. 




Sekian  

Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh