Girls day out :)

Semalam rasa happy gila lh sbb dpt kluar gn Intan Noormaizura dan Umi Nabilah di Sunway Pyramid. Siap tgok wayang cerita Gullivers Travels. Thumbs up lh fr tht movie. Sgtsgt kelakar and best, eventhough tk logik di akal lh kannn. Enjoy gila lh gn korang, dh lama kita tk hgout mcm ni kann. Eventhough aku bnyk spend time tgether dgn Rafiq Hamzah, hee. Tp sumpah, aku happy gila gn korang semalam :) and Intan, thx sbb sudi mnumpangkn aku kt rumah kau!


















 Dalam toilet pun smpat lagi tauuu, haha. Masuk toilet semata mata nk amik gmba hee :D




























And last but not least, our photographer on that day Rafiq Hamzah. Thanks babe, we really really appreciate it, I LOVE YOU LAH MOYANG   




These pictures sgtsgt comel okay. Baju baju tu tanda persahabatan kami. Sayang korang sgtsgt lh ! And thanks to my dearest photographer, Intan Noorsyazwani. Hee, girls. I LOVE YOU!
















And last on tht day, jmpa my Boyfie tp tk smpat nk brgmbr pape pun lh kn gn dia sbb just jmpa kjap je kt KTM 19. Intan and Umi, keep our secret together okay? I'm falling in love with him! HAHAHA, moral of the story is I LOVE BOTH OF YOU DAMN MUCH!

Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh