Alhamdulillah, finally :)

Assalamualaikum, 

Ceh first time bagi salam ni *insaf insaf haha. Everyone bg impression yg berbeza ble tgk new look Emy. Haha ada yg pnggil ugly betty lah, ada yg puji shawl tu je -.-'' *my boo plk tu haih. So ape pendapat korang ?



Hodoh sgtsgt eh? Mmg betul lah minah tu cakap Emy hodoh en. HAHAHA, act ni bkn lh new look Emy but time ni(semalam) Emy bru je beli shawl ni *mmg suke beli shawl tapi pkai nya tak pun -.-''. Ape lagi sampai rumah terus try lah kann. A few minutes after that my abg(baais) balik. Dia pun tnjuk lah spek baru dia tu so ape lagi Emy pun try and ni lah hasilnyaaa. Hee, sgtsgt buruk! I knew it haha, tp tkpalah. Dah suke nk jadi gila nk buat mcm mne kannn :P


Okay, back to the topic. Harini Emy bru je amik ujian komputer, erk ke ujian undang undang. Lantak lahh! Sama je lah kann. And Alhamdulillah Emy lulus tp taklah lulus dgn jayanyaa sbb Emy just dpt 43/50. WTH?! Macam tk bace langsung enn, tp brsyukur lah at least lulus :) and thx to my boo sbb dia yg byk bagitauu about ape yg pnting and smua tuu lh kan. 'MY BOO' ? Haaaa bkn boyfie okayy hee. Tp jujur Emy sayang dia sgtsgt. Tapi tk boleh nk puas hati sgtlah sbb dapat 43 je. Member member lain smua dpt gempak je resultnyaa. 48 lah, 49 lah. Emyy ? Dungu betul haha. So prepare lah utk bgkel 6 jam after this. Wish me luck guyss :)

After habis bngkel bngkel smua ni, nak jumpa mereka. tak sabar rasanyaaaa :)



Nur Fathiah Amran and Noor Syafiqah Zapawi, sorry korang sbb kene dtg jauh jauh kan, and sorry jgk sbb kene tggu aku abes smua ni :) ily *sorry curi pics ni :P

Sekian :)
Terima kasih kerana sudi baca, kalau suka sila lah like :)

No comments:

Post a Comment

Belog ini adalah hak milik Amelia Muhamad Teh